Τεχνικές

Υπηρεσίες Χρώματος - Τεχνικές

ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ

Ανοικτόχρωμες ανταύγειες που ολοκληρώνουν το στυλ σας.

  • Κοντά …… 50€
  • Μακρυά ….. 60€

Εγχρωμες ανταύγειες με εντυπωσιακές αντιθέσεις.

  • Κοντά …. 50€
  • Μακρυά …. 60€

Συνδυασμός highlights και lowlights για ένα προκλητικό παιχνίδι χρωμάτων.

  • Κοντά …. 55€
  • Μακρυά …. 65€

Προετοιμασία για ολική αλλαγή απόχρωσης … 30 – 40€

Μιά τεχνική που φρεσκάρει τις ανταύγειες σας στον 1,5 μήνα … 16€

Mικρές χρωματικές πινελιές για τονισμό μοντέρνων κουπ … 20€

Ένας εκρηκτικός συνδυασμός περιποίησης και χρώματος. Ανανεώνει το χρώμα σας και παρατείνει τη διάρκεια του για 15 ημέρες, ενώ συγχρόνως ενυδατώνει και θρέφει τα μαλλιά … 15€

ΤΕΧΝΙΚΗ OMBRE

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερες γυναίκες ζητούν μιά πιο ελεύθερη σχέση με το χρώμα των μαλλιών τους. Η έλλειψη χρόνου αλλά και το κόστος των συχνών τεχνικών τις κάνει να αναζητούν κάτι διαφορετικό. Μια μοντέρνα τεχνική έρχεται να δώσει λύση σαυτό.

O M B R E γνωστή και αγαπημένη στις περισσότερες διάσημες γυναίκες, Ζιζέλ, Σάρα Τζέσσικα Πάρκερ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Κάμερον Ντιάζ, είναι μερικές μόνο από αυτές που προτιμούν με πάθος αυτή την τεχνική, που προσφέρει φυσικό, νεανικό, μοντέρνο εφέ στα μαλλιά σας.

Ενα άγγιγμα καλοκαιριού σας κάνει να ξεχωρίζετε και να διαφοροποιείστε από τους πιό κλασσικούς χρωματισμούς μαλλιών. Κατάλληλο για όλες τις αγαπημένες σας αποχρώσεις μαλλιών. Ελεύθερη τεχνική που προκύπτει όμως από μιά πολύ απαιτητική τεχνική και προυποθέτει πολύ έμπειρο και εκπαιδευμένο τεχνικό αλλά και προιόντα πολύ υψηλής τεχνολογίας.

Ετσι μόνο έχουμε αποτέλεσμα υψηλής κλάσης, που δείχνει luxury και extravagant! Επισκεφτείτε τα creations μας για φωτογραφίες της τεχνικής.

COLOR ID

Αποκτήστε τώρα τη δική σας Χρωματική Ταυτότητα*
Το COLOR ID ήρθε να καλύψει μιά ιδιαίτερη ανάγκη των νέων μοντέρνων γυναικών για μοναδικότητα στο χρώμα των μαλλιών τους.
Μπορούμε να συνθέσουμε δημιουργίες από δύο τρείς ή περισσότερες αποχρώσεις χωρίς αλουμινόχαρτα. Ανοιξε λοιπόν ένας δημιουργικός δρόμος για εντελώς εξατομικευμένα χρωματικά σύνολα. Κάθε σύνθεση είναι μοναδική και δημιουργείται αποκλειστικά για την κάθε γυναίκα, μακριά από τις κλασσικές τοποθετήσεις χρώματος, που τείνουν να γίνουν παρωχημένες, το χρώμα αποκτάει ταυτότητα και φαίνεται πολυτελές, πολύτιμο και μοναδικό. Αποκτείστε έτσι λάμψη, βάθος, κίνηση, class και υψηλή ποιότητα στο χρώμα των μαλλιών σας.
Δοκιμάστε τώρα το COLOR ID. Η δημιουργική ομάδα του STYLE V.ALEXANDRI σας περιμένει για να δημιουργήσει για σας την ΝΕΑ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!
* Δείτε περισσότερα στα Photo Galleries New Techniques