Προφίλ

 

Κομμωτήριο STYLE

Το κομμωτήριο STYLE δημιουργήθηκε σ΄ένα κομβικό σημείο της Αθήνας και προσφέρει στους πελάτες του υπηρεσίες κομμωτηρίου και ομορφιάς. Μέσα σ΄ένα χώρο υψηλής αισθητικής 250τ.μ., ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο, απογειώνει την άνεση, την χαλάρωση και την απόλαυση των πελατών του.

Η κα Βούλα Αλεξανδρή με εκπαίδευση στις Ακαδημίες VIDAL SASOON, TONI AND GUY, CHRISTIES και άλλες δημιούργησε το STYLE, αξιοποιώντας την 20ετή επιτυχημένη πορεία της. Η ομάδα έμπειρων στελεχών του κομμωτηρίου, ενημερώνεται συνεχώς για τις καινούργιες τάσεις της μόδας και τις πρωτοποριακές τεχνικές με ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Έχοντας ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ συνεργάζεται με τις σημαντικότερες εταιρίες κομμωτηριακών και αισθητικών προιόντων KERASTASE, WELLA PROFESSIONALS, SEBASTIAN, ESSIE, PEGGY SAGE.

Συμβουλευτική

Ανακαλύψτε το στυλ που σας ταιριάζει Κλείστε ραντεβού με τους συνεργάτες μας για ανάλυση του στυλ που σας ταιριάζει. Θα σας προτείνουμε στυλ κουρέματος, χτενίσματος, χρώμα βαφής αλλά και μακιγιάζ που ταιριάζει στον τύπο σας και στο lifestyle σας.

Η υπηρεσία διατίθεται εντελώς δωρεάν από Δευτέρα έως Πέμπτη τις ώρες λειτουργίας του κομμωτηρίου.

Ο χώρος μας

MUSES UNDER THE ACROPOLIS

Με απεριόριστο σεβασμό στην παράδοση δημιουργήσαμε ένα project, εμπνευσμένο από τις 9 μούσες, θέλοντας να υπογραμμισουμε πως η Αρχαία Ελληνική ομορφιά παραμένει διαχρονική και μοναδική έως σήμερα