Περιποίηση άκρων

Το κομμωτήριο STYLE διαθέτει ειδικευμένο τμήμα περιποίησης άκρων. Τα προϊόντα είναι αποκλειστικά ESSIE,PEGGY SAGE & OPI.

Απολαύστε μια ολοκληρωμένη περιποίηση χεριών από experts του μανικιούρ. Ολοκληρώστε με ένα υπέροχο γαλλικό ή δημιουργικά σχέδια!

  • απλό ……………. 14€
  • γαλλικό ……………. 15€

Αφεθείτε στους συνεργάτες μας για ένα χαλαρωτικό πεντικιούρ. Περιποίηση, μασάζ και ένα φλογερό χρώμα για τα πόδια σας μόνο!

  • απλό …. 18€
  • γαλλικό …. 20€

Αποκτείστε ένα υπέροχο μανικιούρ με μεγάλη διάρκεια. Επιλέξτε ένα από τα εκθαμβωτικά χρώματα της ESSIE ή της OPI. Φορέστε πρώτες τα νέα χρώματα και απολαύστε τη γνωστή ποιότητα ESSIE /OPI και στο ημιμόνιμο βερνίκι σας!Διαρκεια έως και 30 ημέρες

Ολοκληρωμένο μανικιούρ με ημιμόνιμο βερνίκι ESSIE  ………….20€

Απολαύστε ένα υπέροχο πεντικιούρ με μεγάλη διάρκεια σε όλα τα μοντέρνα χρώματα της ESSIE & OPI. Φορέστε πρώτες τα υπέροχα χρώματα της σεζόν και απολαύστε τη γνωστή ποιότητα ESSIE και OPI και στο μόνιμο βερνίκι σας!Διάρκεια έως και 30 ημέρες.

Ολοκληρωμένο πεντικιούρ με ημιμόνιμο βερνίκι ESSIE  ………….25€

Απολαύστε ένα SPA παραφίνης μετά από ένα βαθύ scrub μαζί με το μανικιούρ ή το πεντικιούρ σας για βαθειά ενυδάτωση και αναζωογόνηση που διαρκεί … 10€

Απολαύστε τα σαγηνευτικά χρώματα και την διάρκεια που προσφέρουν τα νέα ημιμόνιμα βερνίκια 10 ημερών της ESSIE. Τα GEL CΟUTURE είναι εδώ για να τα λατρέψετε!!!

Ολοκληρωμένο μανικιούρ με ESSIE GEL COUTURE ……………17€

Ολοκληρωμένo πεντικιούρ με ESSIE GEL COUTURE …………….21€

Μάσκα βαθιας ενυδάτωσης για βελούδινη επιδερμίδα … 5€

1

Εικόνα 1 από 12