Τελετουργίες

Χαρίστε στον εαυτό σας τη μοναδική εμπειρία μιας εξατομικευμένης τελετουργίας με τη βοήθεια και τη συμβουλή του Συμβούλου Kerastase. Κάθε τελετουργία αποτελείται από θεραπείες εξειδικευμένες στις ανάγκες σας, οι οποίες συνοδεύονται από επαγγελματικό μασάζ με στόχο να σας προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης.
Πριν από κάθε τελετουργία, προηγείται η επαγγελματική διάγνωση για τη διαμόρφωση του ιδανικού προγράμματος περιποίησης: Λούσιμο, Περιποίηση, Διαμόρφωση, Τελειοποίηση.

Το σημαντικότερο βήμα πριν από κάθε τελετουργία. Συμβάλει στην αναγνώριση των αναγκών των μαλλιών και στη διαμόρφωση του προσωποποιημένου προγράμματος περιποίησης.

1. ΛΟΥΣΙΜΟ
Το πρώτο βήμα της περιποίησης, με ένα εξειδικευμένο πρϊόν για κάθε τύπο μαλλιών. Το συνοδευτικό μασάζ τονώνει τις ζωτικές λειτουργίες και ξυπνά τις αισθήσεις.

2. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ
Εφαρμογή των κατάλληλων θεραπειών για δράση σε βάθος. Τα μαλλιά μεταμορφώνονται άμεσα και τα αποτελέσματα διαρκούν.

3. ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ
Η εφαρμογή προϊόντων leave in δίνει στη τρίχα ένα πανέμορφο τελείωμα και αποτελεσματική προστασία προετοιμάζοντας τη τρίχα για το στέγνωμα και το styling.

4. ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ
Τελειοποίηση του look σας με μια Collection της σειράς Couture Styling. Ελευθερία κινήσεων, ευκολία εφαρμογής και εξαιρετικές υφές που διευκολύνουν το χτένισμα.

Μίγμα ενεργών συστατικών υψηλής περιεκτικότητας, που εισχωρεί στιγμιαία στη τρίχα για άμεση μεταμόρφωση.

Οι τρίχες αναδομούνται σε βάθος και αποκτούν ξανά τη χαμένη τους δύναμη και ελαστικότητα.

Προστατέψτε και διατηρήστε τη ζωντάνια και την ένταση του χρώματος σας, χαρίζοντας στα μαλλιά σας ακαταμάχητη λάμψη …. 20 λεπτά

Πειθαρχία στα ατίθασα μαλλιά για μοναδική ελευθερία κίνησης. Τα μαλλιά «πειθαρχούν» για πιο εύκολο και γρήγορο styling …. 35 λεπτά

Θρέψη, προστασία, λάμψη και άμεση ανάπλαση …. 20 λεπτά

Η κορυφαία εμπειρία ανάπλασης μαλλιών και τριχωτού μέσα σε ένα ταξίδι χαλάρωσης που ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις.

Η ομορφιά των μαλλιών ξεκινάει από το τριχωτό. Ενεργοποίηση της πυκνότητας αναζωογόντας και διατηρώντας το φυσικό όγκο.

Ενεργοποιεί, καθαρίζει και επαναφέρει την ισορροπία του τριχωτού.

Άμεσο καταπραϋιντικό αποτέλεσμα για μέγιστη άνεση και χαλάρωση. Υγεία και ευεξία.